Hudvård/Avslappnande massage/Microneedling/Frans & Brynfärg/Vaxning

Hudterapeut Eva Carlsson

Jag är Diplomerad Hud & Spaterapeut, utbildningen gick jag på Elisabethskolan i Stockholm. Om någon känner igen mig beror det nog på att jag jobbat på Lilla Sicklakliniken mellan år 2009-2012. Efter att jag bott i Kalmar/Öland och jobbat på Ekerums golfresort (på deras SPA) är jag nu tillbaka, jättekul tycker jag. Initialt kommer jag att arbeta med ett märke som heter Cliniccare, en resultatinriktad hudvård.

Var ditt nyårslöfte att börja ta hand om dig! Unna dig sköna behandlingar för kropp & själ (ansikte) med ett toppenerbjudande under Jan-Februari
Stora Lyx inleds med 60 min helkroppsmassage följt av 90 min djuprengörande ansiktsbehandling
Pris 890-: (ord.pris 1275 -:)
Bokas på 0703-111025
Just nu kan du köpa presentkort med 25% rabatt (gäller i 1 år). Gå in på lillasicklakliniken.se/prislista för att se mina olika behandlingar. Om du inte har vägarna förbi så skickar jag gärna med posten.

Här kommer en glad nyhet till alla Pensionärer! Nu får Ni 15% rabatt på samtliga behandlingar (gäller 65 år & äldre).

Som kund hos mig erhåller du ett bonuskort som ger rabatt, 3:e ggn. 25% och 5:e ggn. 50% Det gäller när du bokar samma behandling alla 5 ggr.

Jag ser fram emot att få ta hand om ER med sköna och välgörande behandlingar!

Varmt välkomna!
Eva Carlsson