Hudvård/Avslappnande massage/Microneedling/Frans & Brynfärg/Vaxning

Hudterapeut Eva Carlsson

Jag är Diplomerad Hud & Spaterapeut, utbildningen gick jag på Elisabethskolan i Stockholm. Om någon känner igen mig beror det nog på att jag jobbat på Lilla Sicklakliniken mellan år 2009-2012. Efter att jag bott i Kalmar/Öland och jobbat på Ekerums golfresort (på deras SPA) är jag nu tillbaka, jättekul tycker jag. Initialt kommer jag att arbeta med ett märke som heter Cliniccare, en resultatinriktad hudvård.

Månadens behandling

Det är ju ny månad och nytt erbjudande!

Decembers behandling
Stora Lyx! Avkopplande & Utrensande! Helkroppsmassage följs av klassisk djuprengörande ansiktsbehandling – rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, mask & avslutade produkter.  Behandlingen tar 2,5 timmar
Pris 895 kr (ord pris 1275 kr)

🎄 Bästa Julklappstipset 🎄
Just nu kan du köpa presentkort med 25% rabatt
(gäller i 1 år). Gå in på lillasicklakliniken.se/prislista för att se mina olika behandlingar. Om du inte har vägarna förbi så skickar jag gärna med posten.
Här kommer en glad nyhet till alla Pensionärer! Nu får Ni 15% rabatt på samtliga behandlingar (gäller 65 år & äldre).

Som kund hos mig erhåller du ett bonuskort som ger rabatt, 3:e ggn. 25% och 5:e ggn. 50% Det gäller när du bokar samma behandling alla 5 ggr.

Jag ser fram emot att få ta hand om ER med sköna och välgörande behandlingar!

Välkommen att boka en skön behandling!
Eva Carlsson
Tel.nr. 0703-111025