Kiropraktor

Legitimerad kiropraktor
Thobias Ekhamre

Jag heter Thobias Ekhamre och är legitimerad kiropraktor. Jag har gått min utbildning på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och är legitimerad sedan 2014.

Jag har en stor bakgrund med idrott, b.la en framgångsrik elitkarriär inom 800 meter (friidrott). På så sätt har jag fått god erfarenhet och kunskap kring hur kroppen fungerar och mycket om idrottsrelaterade skador samt prestation.

Under min karriär som kiropraktor har jag jobbat på flertalet kliniker, bland annat på Sveriges största kiropraktorkedja Matton Jernberg och på Cityterapeuterna som är en av Stockholms största kliniker. Jag bedriver även en egen verksamhet i Skanstull.

På min lediga tid tar jag gärna en löprunda i skogen, umgås med min fru och vänner och ser väldigt gärna en bra skräckfilm.

Öppettider:
Jag jobbar på Lilla Sicklakliniken oftast tidigt på mornar och sena kvällar runt 7 – 9 och 19 – 21, samt ibland på lördag förmiddagar. Ni kan se lediga tider och boka via länken. Om ni inte hittar någon ledig tid så kan ni ringa mig på 070-759 4884 så kan vi eventuellt ordna en tid.

Varmt välkomna!

Thobias Ekhamre
thobias@lillasicklakliniken.se

Besök gärna min hemsida via adress

http://www.ekhamrekiropraktik.se

Boka tid